måndag 14 juni 2010

Idag bär det av!! :)

Fyy jag är så jävla nervös så jag tror jag kryper ur skinnet!! Bästa mamma kör mig till Norge idag för min arbetsintervju som jag har imorgon! ska bli skit kul, verkligen, men jag önskar att jag inte var så himla nervös, bra drygt, svettas som en gris och har en massa måsten som jag måste fixa innan vi åker men jag tar mig verkligen inte för det så nervös är jag, jag går runt här hemma som en osalig ande! Vet att det kommer gå bra men det hjälper inte, lika nervös ändå!! Tar självklart med mig kameran och uppdaterar er med bilder sen är jag kommit hem igen, så snälla alla ni. håll tummarna för mig nu!!

Kramar på er!

fredag 11 juni 2010

Här händer det gräjjur! :)

Har verkligen, rent ut sagt, haft häcken full! Syr bilklädsel åt D för brinnande livet, inte det lättaste eller det roligaste jag gjort om jag ska vara ärlig.. fyy vad det tar tid, syd dessutom för hand så mina händer och fingrar värker uta bara fan! På på söndag bär det av till Oslo och på tisdag ska jag på arbetsintervju :D ska bli sååå himla roligt! Får jag jobbet så kommer jag att jobba på Gardemoen (flygplatsen) i Oslo, sååå håll tummarna för mig nu :)

Så här vackert var det i morse över åkrarna och över sjön hemma :)

tisdag 1 juni 2010

Trött, tröttare, Dessan.

LOVAR att lägga ut bilder och blogga imorgon, är så himla trött nu efter denna och gårdagens trädgårdsarbete! så please ha tålamod, visa att ni kan ha det när jag inte har en gnutta av det!

Kraaam på er!